Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért szárad ki kb 5 perc...

Miért szárad ki kb 5 perc útán a palacsinta?

Figyelt kérdés

2017. jan. 14. 08:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha leírnàd, hogyan készíted akkor talán tudnánk segíteni.
2017. jan. 14. 08:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Mert vékony a tészta.

Ezért szoktuk rögtön megtölteni és feltekerni, mert amikor már meghűlt, nehezen formázható.

Másrészt ha vastagra sütöd, akkor is nehéz a töltelékkel együtt feltekerni.

Jó kérdés, de erre a válasz csak egy lehet: csak! :))

2017. jan. 14. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert vékony. De takard le egy másik lapos tányérral,kiszedés után, akkor nem megy ki belőle a nedvesség.
2017. jan. 14. 08:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jan. 14. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én alufóliával takartam le egy időben, de mindig beizzadt. És az sem igazán jó.
2017. jan. 14. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó a tésztád nem tartalmaz elég zsiradékot. Esetleg még az is lehet ,hogy túlsütöd..
2017. jan. 14. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!