1/6 anonim válasza:
Ha leírnàd, hogyan készíted akkor talán tudnánk segíteni.
2/6 anonim válasza:
Mert vékony a tészta.
Ezért szoktuk rögtön megtölteni és feltekerni, mert amikor már meghűlt, nehezen formázható.
Másrészt ha vastagra sütöd, akkor is nehéz a töltelékkel együtt feltekerni.
Jó kérdés, de erre a válasz csak egy lehet: csak! :))
3/6 anonim válasza:
Mert vékony. De takard le egy másik lapos tányérral,kiszedés után, akkor nem megy ki belőle a nedvesség.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jan. 14. 08:58
5/6 anonim válasza:
Én alufóliával takartam le egy időben, de mindig beizzadt. És az sem igazán jó.
6/6 anonim válasza:
Nem jó a tésztád nem tartalmaz elég zsiradékot. Esetleg még az is lehet ,hogy túlsütöd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!