Sajtos tésztát ki hogy készíti?
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 14:17
1/6 anonim válasza:
A kifözött csötésztát leszüröm, nem öblítem le, kevés vajat (nem margarint) teszek rá, összekeverem tejföllel, és forrón tálalom, mindenki a tányéron teszi rá a sajtot.
Ha variálni akarok, akkor csíkokra vágott, lisztbe forgatott és ropogósra sütött hagymát szórok rá a sajt tetejére.
2/6 anonim válasza:
Én szélesmetéltből vagy fodroskockából készítem. Szintén vajon átforgatva, tejföllel meglocsolva.Vajazott jénaiba teszem, és a sütőben is összemelegítem. Van amikor főtt füstölt tarját vagy sonkakockát is keverek bele.
Ha jó forró, akkor tálalom és akkor szórom meg bőven reszeltsajttal.
A fentebb írt ropogós hagymakarikák nagyon finomak lehetnek hozzá, biztos, hogy ki fogom próbálni.
3/6 anonim válasza:
5 dkg vajjal,5 dkg liszttel és fél liter tejjel fehérmártást készítek. Még melegen hozzá keverek 20 dkg reszelt trapista sajtot. A kifőzött tésztát kivajazott jénai tálba teszem, ráöntöm a sajtmártást. A tetejére is szórok reszelt sajtot,és a sütőben pirosra sütöm.
4/6 anonim válasza:
Én is a tejfölt-sajtot egyszerre teszem rá és még a lángon összekeverem, így a sajt is rögtön ráolvad. Ha marad, akkor már hidegen is szeretem/szoktam villázni belőle.
5/6 anonim válasza:
Én csak egyszerűen.... egy nagy kanál tejföl, több sajt (mert a sajt íze erősebb kell, hogy legyen, úgy jobban szeretem).
6/6 anonim válasza:
A barátnöm tejföllel, sajttal ÉS CUKORRAL eszi. Magyarázata: ha a túrósat lehet cukorral enni, akkor a sajtosat is, mert nincs nagy különbség a kettö közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!