Frusa kérdése:
Üdv! Diós tésztát szeretnék főzni . A kérdésem : miután megfőtt sós vízben a tészta, mivel (zsír, olaj ) és hogyan kell összekeverni, mielőtt rátenném a darált diót?
Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 08:41
1/6 anonim válasza:
csak simám rászóród a cukros diót..-és összekevered.eben aztán semmi bonyolult nincsen
2/6 anonim válasza:
A tésztát leszűröd és azonnal meleg zsiradékba teszed, átforgatod porcukorral elkevert dióval. Tálalásnál a tetejére is szórsz a keverékből.
3/6 anonim válasza:
Teljesen fölsöleges bármiféle zsiradékba tennia tésztát. A megfött, leszürt (de nem leöblített) forró tésztát összekevered cukros (kristálycukor tökéletesen megfelel, a porcukor értelmetlen ötlet) dióval.
4/6 anonim válasza:
Nem kell zsiradékban tenni, csak lehet. Barátnőm anyukája pl mindig atpiritja a tésztát vajon és cukorral együtt darált diót tesz rá. Az enyem simán csak a kifott tésztát szór meg dióval meg cukorral, én meg hol így, hol úgy csinálom
5/6 anonim válasza:
Úgy csinálod, ahogy akarod. Mindenkinek más szokása van, más vált be, mást szeret. Ennek ellenére is képesek persze összekapni egy ilyen kérdésnél...
6/6 anonim válasza:
az a vicces hogy az összes válasz le lett pontozva..
D amúgy tényleg nem lehet ezt elrontani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!