11/13 anonim válasza:
Általában azokhoz az ételekhez szokták kimagozni a paradicsomot, amiknél nem kívánatos a sok lé, pl. bruschetta feltét, ugyanis a magozásnál az egész belső részt eltávolítod, nem csak a magokat. A lecsó viszont nagyon száraz lenne, ha csak a paradicsom húsát tennéd bele.
A héj eltávolítása megosztó. Nekem okozott már itt nem részletezendő problémát az egészben lenyelt összepöndörödött héj, azóta mindig megnyúzom a paradicsomot.
12/13 anonim válasza:
Finnyás a nénikéd, te nagyokos... Tanulj meg tisztességesen, ízlésesen főzni, ne másokat gyalázz, a buta kiosztásoddal.
A másik okosnak. Lehámozva is nagyon egyszerű kockára vágni.Amúgy, mint minden ízlés dolga, amin felesleges vitatkozni.
Boldog új évet...
13/13 anonim válasza:
Nem kell kimagozni a paradicsomot, a paprikát viszont nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!