Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A lecsonal a paradicsomot ki...

A lecsonal a paradicsomot ki kell magozni?

Figyelt kérdés

2016. dec. 27. 23:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Általában azokhoz az ételekhez szokták kimagozni a paradicsomot, amiknél nem kívánatos a sok lé, pl. bruschetta feltét, ugyanis a magozásnál az egész belső részt eltávolítod, nem csak a magokat. A lecsó viszont nagyon száraz lenne, ha csak a paradicsom húsát tennéd bele.


A héj eltávolítása megosztó. Nekem okozott már itt nem részletezendő problémát az egészben lenyelt összepöndörödött héj, azóta mindig megnyúzom a paradicsomot.

2016. dec. 28. 09:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
31%

Finnyás a nénikéd, te nagyokos... Tanulj meg tisztességesen, ízlésesen főzni, ne másokat gyalázz, a buta kiosztásoddal.

A másik okosnak. Lehámozva is nagyon egyszerű kockára vágni.Amúgy, mint minden ízlés dolga, amin felesleges vitatkozni.

Boldog új évet...

2016. dec. 28. 11:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
64%
Nem kell kimagozni a paradicsomot, a paprikát viszont nem árt.
2016. dec. 28. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!