Alex foci kérdése:
Házilag szeretnék olyan vékonyabb pizzát sütni mint ami a pizzazokban van. Utolag is a pizza tesztanak az alja kemeny volt, mit csinaljak vele h a pizza tesztaja ne legyen kemény?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 11:04
1/4 anonim válasza:
hát pl ha alul van egy nagy hőtároló képeségő lap akkor az alulról süti a pizzát általában előre berakják a tésztát majd kiveszik és a feltéttel együtt rakják vissza akkor sütődik át rendesen a tészta. Rakd be egyszerre a feléttel és jó lesz
2/4 anonim válasza:
Akkor keményedik meg a tészta, ha túl sok nedvességet veszt, túlsül, megszárad. Próbáld meg kevesebb ideig sütni.
3/4 anonim válasza:
A házi pizzának ez az "átka ", ha vékonyra nyújtjuk, akkor az alja kemény lesz, ha meg egy kicsit vastagabbra, akkor olyan "amerikais ", vagyis puha, de vastag lesz.
valahol meg kellene találni a középutat, én is azt keresem :)
Én szeretem a ropogós aljú, vékony pizzát, de a párom meg ki nem állja, neki a paplanos kell...:/
4/4 anonim válasza:
Durumliszt, azaz 00-s.
Vékonyra nyújtás.
Pizzakőn vagy kemencében sütés.
Különben kemény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!