Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tepsit mivel kenjem be...

A tepsit mivel kenjem be pizza sütéshez, hogy finom legyen a tészta alja is? Sütőpapir kizárva, nem szeretem amilyen lesz tőle.

Figyelt kérdés
Olaj, zsir, liszt, vaj?:D
2010. aug. 26. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Étolaj, olívaolaj, vaj, bármelyik jó!
2010. aug. 26. 10:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Zsír. Viszont van az alufixes sütőpapír, édesanyám is és mi is ezt használjuk, ez nem ragad hozzá a tésztához.
2010. aug. 26. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:

olaj és szórj rá lisztet a tepsit meg rázogassad, h egyenletesen el tudjon feküdni rajta a liszt.


ez nem a finomsághoz kell, hanem arra ,h ne ragadjon le.

2010. aug. 26. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Én semmivel nem kenem ki a tepsit, és nem ragad le, biztos tészta függő.
2010. aug. 26. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 A kérdező kommentje:

:)) nagyot nevettem utolsó:))

Akkor olaj+ liszt marad..Remélem, hogy nem fog megkeményedni az alja kopogósra..

2010. aug. 26. 10:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kalácsot, sutit sutok akkor sutéshez valo vajjal kikenem a tepsit és aztán félgrízes liszttel kiszórom. De pizzánál csak olajjal szoktam kikenni.
2010. aug. 26. 10:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2010. aug. 26. 10:44

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!