HA simalisztet zabpehelyliszttel helyettesítem, mennyivel több vizet adjak hozzá?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 13:25
1/2 anonim válasza:
kicsit több infóra lenne szükség, mit főzöl-sütsz?
2/2 anonim válasza:
Amikor én helyettesítem, abban a receptben nincs víz s egy az egyben helyettesítem, illetve feltűnik, ha kicsit több/kevesebb kellene. Eleve a simalisztek sem mind azonos mennyiségű vizet vesznek fel, s a zab nem különösebben térhet el, kicsiny tapasztalataim alapján.
De amikor már keményítőt teszünk a kenyérbe (zabot pont nem), akkor is egy az egyben helyettesítjük.
Lehet, hogy vannak érzékenyebb receptek, nem tudom. De ha az ember ismeri az adott tészta viselkedését, állagát, akkor némi módosítást tud eszközölni, ahogy írtam, az búzalisztnél is kellhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!