Mi volt az az étel, amit utoljára elrontottál?
Tojásos egybefasirt. Teljesen szétesett, ráadásul az alja jól meg is égett. Szóval ehetetlen volt.
Nem tudom miért nem sikerült, pedig nem vagyok már kezdő háziasszony.
Paradicsom leves..Kicsit sok tésztát tettem bele úgyh kb vágni lehetett...
mentségemre szóljon, h fiatal agyok, és most tanulgatok főzni:d
17L
Csokolade fondant.. Nem volt ehetetlen, sot, rossz se, csak az a lenyege, hogy folyik a kozepe, en meg megfeledkeztem rola es a sutoben maradt, es jol atsult. Igy se volt rossz, de pont a lenyeg veszett el:(
Elotte amit nagyon elrontottam az egy "innovacio" volt, vettem citromfuvet es gondoltam kiprobalom, csinaltam egy sultcsirket kokusztejjel, szojaszosszal, es hozza valami gyomberes citromfuves szoszt.. A citromfunek megfozve/sutve olyan szinten poshadt koszos wc szaga van, hogy valami elkepeszto, a szosz ugy ahogy volt a kukaban landolt, a csirkeben szerencsere nem volt annyira intenziv az ize, de nem volt valami nagy durranas, mert kierzodott belole a vece szag..
szia! nekem is voltak alkotásaim a konyhában.
az első gombapörköltem szénné égett, mert nem tudtam, hogy
azonnal meg kell sózni a gombát, hogy levet eresszen.
az első pogácsámhoz forrásig főztem az élesztőt,mert azt hittem úgy kell fölfuttatni.mondanom sem kell, mint a biliárdgolyó olyan kemények lettek.
múltkor megfeledkeztem a rizsről és péppé főztem.gyorsan a wc-be öntöttem, hogy nyoma se maradjon és készítettem másikat.
az előbbiek kezdő koromban voltak, de ezt rizses dolgot
máig is röstellem, mert már túl vagyok pár x-en:))
de szerintem még a sztárszakácsok is követnek el baklövéseket.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!