Töltött káposztára natúr joghurt?
Figyelt kérdés
Nincs tejföl, de magában nem annyira szeretem, szerintetek a joghurt is jó lehet rá?2016. nov. 20. 18:05
3/4 anonim válasza:
Nekem biztos nem, hiányozna belőle a zsír. Jó, ha a káposztának a szaftja zsíros, akkor éppenséggel jobb híján meg lehet játszani, de nekem nem tetszene. Tejföl nélkül nem eszem töltöttkáposztát, mindig ilyen voltam.
De ez ízlés dolga.
4/4 anonim válasza:
Persze, csak egy kicsit fogyókúrásabb lesz a töltöttkáposzta.A savanykás íz megvan a jó joghurtnál is,csak nem olyan sűrű és zsírdús, mint a tejföl. De ízben passzol hozzá mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!