Maradék marhahúslevest hogyan tudnám yoghurttal meg egyebekkel feldobni?
Hát joghurttal nem feldobnád, hanem elrontanád!
Vagy edd meg úgy, ahogy van, vagy fagyaszd le és más ételekhez hasznád fel levesalapként.
Zöldségekkel, a marhahúst külön tormával tálalva...
Leszűröd és az alapléből csinálsz valamit..
A benne levő zöldségekből francia saláta...
A yoghurt nem nagyon megy hozzá. Akkor már inkább tejföl.
Joghurttal sehogy, esetleg a húst, zöldséget összevágva, joghurtos-,mustáros mártással összekeverheted.
Nekem van egy specialításom a megmarad húsleves átvariálására, nekünk nagyon ízlik.
két tojás sárgáját kikeverek egy citrom levével, őröltborssal, és veszek ki a meleg levesből, amivel elkeverem. ezt a keveréket öntöm hozzá a maradék leveshez (ne lobogjon , csak jó meleg legyen ). tetejére egy csokor friss petrezselymet vágok.
Kellemes, savanykás ízletes leves lesz belőle, mi fokhagymás bundáskenyérrel szoktuk hétfőnként elfogyasztani így a maradék húslevest.
A húsleves lét felhasználhatod krémlevesnek: Zeller krémleves, Francia hagymakrém leves, cékla krémleves.
TEhát víz helyett a húsleves lében főzöd meg puhára a zöldséget, fűszerezed, majd turmixolod.
tegyél bele zellert és paradicsompürét - angol zeller kockákkal és krutonnal lehet tálalni
ha joghurtot akarsz bele rakni, akkor valami zöldségkrémlevest ajánlok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!