Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy ne szakadj...

Mit csináljak, hogy ne szakadjon szét a pitetészta?

Figyelt kérdés
Mikor már rá van "tekerve" a nyújtófára, akkora mindig elszakad :S és foltozni kell mikor már rá rakom a töltelékre :( Lisztezem sokszor pedig..és nem is nagyon vékony
2010. ápr. 28. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Tekerd fel egészen a nyújtófára,és csak a tepsi felett tekerd le.
2010. ápr. 28. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
úgy csinálom, és pont akkor szakad el!
2010. ápr. 30. 15:38
 3/4 anonim válasza:
0%
fosd telibe
2010. ápr. 30. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a recepted nem jó.Sok benne a zsiradék a liszthez képest.
2010. ápr. 30. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!