Hogy kell megsütni a májashurkát, hogy a bőre robogós legyen, és ne szakadjon el, a töltelék ne jöjjön ki?
Figyelt kérdés
a töltelék ne jöjjön ki:)2009. nov. 22. 23:42
1/8 anonim válasza:
Hogy lehet úgy hurkát sütni,h kijöjjön a töltelék? :O :D Én még ilyet komolyan mondom,soha nem láttam:D Meg nekünk a külseje is mindig ropog,hát nemtom anyáék milyen módszerrel csinálják,ha tudnám leírnám :S
2/8 anonim válasza:
Mielőtt elkezded sütni meg kell szurkálni.
A héjja mindíg ropogós lesz. (Hacsak eszedbe nem jut lefedni, de az senkinek nem jutna eszébe)
4/8 anonim válasza:
Megszúrkálni.
Kicsi vizet alá
Nem lefedni
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves 00:56, 23:52! Köszönöm gyors segitő válaszotokat, a viz megvolt, és nem is fedtem le. Ez a szurka meg lemaradt vhogy, pedig a kolbászt meg szoktam :)
2009. nov. 23. 12:01
6/8 anonim válasza:
Nekem is mindig problémát jelntett a hurke sütése.Egy nagykanizsai hentestől hallottam:
a hurkát hidegen kell a sütőbe tenni,meg kell szurkálni, bő zsírban(félig lepje el) és alacsony hőfokon(150-180fokon)kell sütni.
A tanács bevált, azóta nem durrog ki a hurkám.
7/8 A kérdező kommentje:
A szurkapiszka nem jött be, megint kidurrant. A hurkában is van elég zsir, miért kell még alá tenni. Akkor nem lesz ropogós a külseje. Nem?
2009. dec. 31. 02:36
8/8 anonim válasza:
Nézd meg nyáron a pecsenyesütőknél, hogyan csinálják.Mindenütt félig van a zsíradékban és lassan sütik.
Nekem is bevált így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!