A piskótatekercs tésztáját hogyan lehet úgy feltekerni, hogy a tészta ne töredezzen, szakadjon, morzsálódjon?
Figyelt kérdés
2009. okt. 6. 15:08
2/8 anonim válasza:
Forrón tekerd egy konyharuhával. és ha kihűlt kend meg, aztán vissza ruha helyett lekrvárral
3/8 A kérdező kommentje:
És betölteni is forrón kell?
2009. okt. 6. 15:12
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt anyukám mindig alufóliával csinálta. Már emlékszem.
2009. okt. 6. 15:13
5/8 anonim válasza:
Attól függ, mivel töltöd. A vajas krémek, lakvár folyós lesz, tehát először várd meg amíg feltekerve kihül. Tekerd ki (óvatosan, nem kell simának lennie) töltsd be és tekerd vissza. (A boltit tekercsnek valót is feltekerve árulják, mert hidegen már nem formázható)
6/8 anonim válasza:
Én mindig a sütőpapírt teszek a tepsibe,és ha megsült azzal tekerem fel,nem kell konyharuhába csavargatnom.Így nem is törik,és ha kihült,bármivel tölthetem.
7/8 anonim válasza:
tényleg sütőpapír ...csak rémlett mit láttam anyunál, nem vok édességfan, így nem foglalkozok sütögetéssel ...
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2009. okt. 6. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!