Krémtortát készítenék kevés tésztával, nulla tudással, szív formával vagy dekorációval. Mit ajánlatok?
Nulla tudással (soha nem sütöttem és nem főztem semmit :S / ffi. vagyok) szeretnék egy finom krémtortát készíteni, amiben nem a tészta dominál, sőt, abból minél kevesebb legyen benne. Mint pl. egy joghurttorta, de nem az, pl. oroszkrémtorta. Teljesen fehér kinézetet szeretnék (pl. tejszínhab bevonat), és a tetejét valami piros gyümölccsel vagy díszítőelemmel kiraknám. Nincs szív tortaformám, és az egész városban nem is kaptam. Az sem baj, ha kör alapú, majd kirakom a szívet a tetején.
Így megoldhatnám a szív alakot: [link]
de akkor már veszek kész piskótatésztát a CBA-ban, és kivágom abból a szivet. Milyen tortát tudtok nekem ajánlani? (A végsőkig elszánt vagyok!)
Amikor főzöd a krémet és véletlenül nem akar megsűrűsödni, akkor vegyél egy kanál lisztet és keverd el egy kisebb pohár vizben és add hozzá és az tuti h besűrűsiti.
Amúgy még nem sütted meg?
Köszönöm a hasznos tanácsokat!
Még nem készítettem el, mert Akinek csináltam volna, előbb hazaérkezett. :) De a következő alkalommal (1 hét) ezt fogom elkészíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!