Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kisütés után miért nem 'fagy'm...

Bczi kérdése:

Kisütés után miért nem 'fagy'meg a tyúk zsík? Nincs benne semmi adalék anyag.

Figyelt kérdés

#fagyás #tyúkzsír
tegnap 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
A baromfizsír nem olyan szilárd, mint a sertés. A kacsa-és libazsír is lágyabb állagú.
tegnap 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Kisebb az olvadáspontja a szárnyasok zsírjának. Pl. a kacsafélék így tudják vízhatlanná tenni a tollukat a hideg vízben.
tegnap 22:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy írták. Az olvadáspontja alacsonyabb a szárnyasok zsírjának. Egy igazi jó kacsa-, liba-, vagy tyúkzsírt nem is késsel kenek a kenyérre, hanem kiskanállal csorgatom.
ma 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Rakd hűtőbe de nagyon kemény nem lesz.
ma 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Szobahőmérsékleten a szárnyasok zsírja nem szilárd, sőt a sertés sem a leginkább, ha eleget hagyod kinn. Tedd a hűtőbe.
ma 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!