Bczi kérdése:
Kisütés után miért nem 'fagy'meg a tyúk zsík? Nincs benne semmi adalék anyag.
Figyelt kérdés
#fagyás #tyúkzsír
tegnap 19:37
1/5 anonim válasza:
A baromfizsír nem olyan szilárd, mint a sertés. A kacsa-és libazsír is lágyabb állagú.
2/5 anonim válasza:
Kisebb az olvadáspontja a szárnyasok zsírjának. Pl. a kacsafélék így tudják vízhatlanná tenni a tollukat a hideg vízben.
3/5 anonim válasza:
Ahogy írták. Az olvadáspontja alacsonyabb a szárnyasok zsírjának. Egy igazi jó kacsa-, liba-, vagy tyúkzsírt nem is késsel kenek a kenyérre, hanem kiskanállal csorgatom.
5/5 anonim válasza:
Szobahőmérsékleten a szárnyasok zsírja nem szilárd, sőt a sertés sem a leginkább, ha eleget hagyod kinn. Tedd a hűtőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!