Szeretek sütni, mégse tudok. Adjam fel?
Már évek óta probálkozok mégse sikerül soha semmi. Más egyszerű háziasszony olyan szép süteményeket tud csinálni..
még egy egyszerű nyamvadt palacsintát se tudok csinálni.
PL.: 20 dkg finomliszt, 2 darab tojás, 3 dl tej, 2 dl szénsavas ásványvíz, 1/2 dl étolaj, 1 csipet só
Ezt probáltam de sztem tul sok a folyadék.
piskotám nem sül meg közepe folyos, stb.. még sorolhatnám. Minden egyes alkalom után azt mondom h soha többé nem sütök,pedig az elején örömmel álltam neki.
Nem tanultam szinte senkitől csak a netről (nosalty leginkább) nézek recepteket.
Szia! Attól h a kérdés régi még aktuális, és szoktam nézegetni mindig,ugyhogy nagyon köszi a választ. Sajnálom h olyan mogorva emberrel élsz együtt, gondolj bele, talán oka van h ilyen, lehet h valamikor régen megbántotta vki és azóta a világra haragszik és mindenkivel bunkó. Én is ilyen vagyok,és nem is szeretnek.
Ha gondolod ird meg te milyen sütikkel probálkozol, küldj linkeket esetleg. Én nosalty és apróséf oldalakat nézem legtöbbször, de vannak egyéb, gabriella, stb. egyedi blgok is jó receptekkel.
MOst ecetes sütit probáltam,nem sikerült,na de majd legközelebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!