Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretek sütni, mégse tudok....

Szeretek sütni, mégse tudok. Adjam fel?

Figyelt kérdés

Már évek óta probálkozok mégse sikerül soha semmi. Más egyszerű háziasszony olyan szép süteményeket tud csinálni..

még egy egyszerű nyamvadt palacsintát se tudok csinálni.

PL.: 20 dkg finomliszt, 2 darab tojás, 3 dl tej, 2 dl szénsavas ásványvíz, 1/2 dl étolaj, 1 csipet só

Ezt probáltam de sztem tul sok a folyadék.

piskotám nem sül meg közepe folyos, stb.. még sorolhatnám. Minden egyes alkalom után azt mondom h soha többé nem sütök,pedig az elején örömmel álltam neki.

Nem tanultam szinte senkitől csak a netről (nosalty leginkább) nézek recepteket.

2016. okt. 24. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Régi kérdés de én azt mondom ne add fel sose. Nálam rosszabb helyzetben nem lehetsz,mert én együtt élek egy magát tökéletesnek gondoló nagyival aki nem türi hogy 10 kilóméteres körzetben bárki is jobbat süssön nála. Ha nekem mégis sikerül valamit alkotnom,hát ő gondoskodik róla hogy elmenjen a kedvem a további kisérletektől. Leszólja a színét,az ízét,mindenbe beleköt ami egy sütit jellemezhet. De én kitartó vagyok és nem adtam fel sosem,pedig nehéz ilyen önbizalom pusztító emberrel élni. Imádok sütni,ha nem sikerül akkor is. Jó sütögetést neked,remélem még olvasod.
2017. febr. 7. 17:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Szia! Attól h a kérdés régi még aktuális, és szoktam nézegetni mindig,ugyhogy nagyon köszi a választ. Sajnálom h olyan mogorva emberrel élsz együtt, gondolj bele, talán oka van h ilyen, lehet h valamikor régen megbántotta vki és azóta a világra haragszik és mindenkivel bunkó. Én is ilyen vagyok,és nem is szeretnek.

Ha gondolod ird meg te milyen sütikkel probálkozol, küldj linkeket esetleg. Én nosalty és apróséf oldalakat nézem legtöbbször, de vannak egyéb, gabriella, stb. egyedi blgok is jó receptekkel.

MOst ecetes sütit probáltam,nem sikerült,na de majd legközelebb. :)

2017. febr. 7. 23:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia,utolsó vagyok. Szóval pogácsa féléket szeretek sütni,kelt tésztás sütiket pl kalácsot,egyszerű sütiket. Sütés nélküli sütiket. Egy valamit nem tudok sosem megcsinálni,a lapokat megsütni. Nekem mindig afrika térképe lesz belőlük. Borzasztóan néznek ki. Szeretem a no saltyt én is,de sok receptet gyűjtöttem már mindenhonnan.
2017. febr. 8. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!