15 éves fiú vagyok és nagyon szeretek sütni - főzni a családnak. A barátaim szerint nem vagyok normális. Miért gondolják ezt?
Sziasztok!
Mint már mondtam 15 éves fiú vagyok, és amióta az eszemet tudom konyhában tevékenykedek. A drága nagyitól tanulok és mára szinte bármit megcsinálok, és imádom is csinálni. Mondjuk magam után eltakarítani, mosogatni kevésbé, de azt is megcsinálom. :) Azért szeretem csinálni, mert én szeretem azt hallani, mikor a család azt mondja: "de ügyes vagy, nagyon finom lett." Sajnos ebbe a világban a lányokat már semennyire nem érdekli a főzés, ezért lehet hogy majd ha felnőtt leszek én fogok főzni otthon. :) Szerintetek ez szégyen hogy fiú létemre ezt szeretem csinálni? (Hozzáteszem fiúsabb érdeklődési köröm is van)
A barátaim szerint hülye vagyok...
UI: A nagymamák főztje a világon a legfinomabb, mert ők szeretettel főznek!
Nagyon jó, hogy ilyen vagy - amúgy nem véletlenül van annyi férfi szakács. A barátaid meg azért cikiznek ezzel, mert még éretlenek. De azért megvédeném a lányokat, köztük is vannak olyanok, akik szeretnek főzni, még ha nem is 15 évesen.
"A nagymamák főztje a világon a legfinomabb, mert ők szeretettel főznek!" --- ez nagyon igaz! Jó ilyen gondolatokat olvasni egy 15 éves sráctól! :)
Kedves fiatal Barátom!
Ne hallgass az irigyekre, (ha most nem ,később azok lesznek)
meg az ostobákra, gyakorold tovább a főzés tudományát, különösen, ha örömöd leled benne.
A zene, és a főzés, rokon műfaj, még ha elsőre furán hangzik is, hisz mindkettő az ember élete végéig tanulható, fejleszthető, nagyon kreatív tevékenység.
Egyik gyakorlati haszna lesz, hogy a csajok imádják a konyhában otthonosan mozgó pasikat...
Szégyen? Ugyan! Az a ciki, ha valaki, (akár fiú) húsz éves korában nem tud megsütni egy rántottát.
Főzz csak, sok örömöd lesz benne.
Fontos: lélekkel, és kellő alázattal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!