15 éves fiú vagyok és nagyon szeretek sütni - főzni a családnak. A barátaim szerint nem vagyok normális. Miért gondolják ezt?
Sziasztok!
Mint már mondtam 15 éves fiú vagyok, és amióta az eszemet tudom konyhában tevékenykedek. A drága nagyitól tanulok és mára szinte bármit megcsinálok, és imádom is csinálni. Mondjuk magam után eltakarítani, mosogatni kevésbé, de azt is megcsinálom. :) Azért szeretem csinálni, mert én szeretem azt hallani, mikor a család azt mondja: "de ügyes vagy, nagyon finom lett." Sajnos ebbe a világban a lányokat már semennyire nem érdekli a főzés, ezért lehet hogy majd ha felnőtt leszek én fogok főzni otthon. :) Szerintetek ez szégyen hogy fiú létemre ezt szeretem csinálni? (Hozzáteszem fiúsabb érdeklődési köröm is van)
A barátaim szerint hülye vagyok...
UI: A nagymamák főztje a világon a legfinomabb, mert ők szeretettel főznek!
Teljesen normális vagy. csak irigykednek mert ők csak ahhoz értenek, hogy hogyan tolják a seggük alá a gatyájukat.
és gondolj csak bele,a világ legjobb szakácsai, séfei mind férfiak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!