Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van SAJÁT jól bevált recepted...

Van SAJÁT jól bevált recepted olyan sütihez, amit gyorsan össze lehet dobni?

Figyelt kérdés
Van liszt, rizs, tej, kakaópor, túró, tojás, tejföl, margarin, szóval sok minden, csak épp ötlet nincs. :)
2016. okt. 22. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Akkor guglizz.
2016. okt. 22. 13:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Szövegértés? :)

"SAJÁT jól bevált"

2016. okt. 22. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Én ezt szoktam csinálni:

liszt,porcukor,egy margarin,pici só,egy tojás,sütőpor,50 dkg liszthez 2 dl tej.Összegyúrom,fél órát pihen,addig az almát lereszelem,cukor és fahéj bele,ketté veszem a tésztát,kinyújtom,rá az alma ha már kihűlt, másik fele a tésztának mehet rá.Tojássárgával megkenem,megszurkálom,20 perc alatt megsül.

De ezt megcsinálhatod lekvárral,túróval, ami szimpatikus.

Jó sütést! :)

2016. okt. 22. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

Életképtelenség?

Gondolod, amit a gugli kidob az nem valaki saját receptje, hanem robotok írták ki?

2016. okt. 22. 13:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Jó-jó okoska.

Nehogy felmerüljön benned a gondolat, hogy a Marika néni is gyakorizik, de nem fog recepteket felrakosgatni a netre, ide viszont szívesen leírja. :)

Barátom a gugli, csak ez mellé még józan eszem is van. Beee... :)))

2016. okt. 22. 14:11
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves Hármas!

Köszönöm a recepted, ki fogom próbálni!

A lepontozónak meg gratula a színvonalához.

2016. okt. 22. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Kefíres bögrés süti

2 dl bögrével mérve

Hozzávalók:

1 bögre kefír

1 bögre cukor

Fél bögre olaj

2 db tojás

2 bögre liszt

1 csipet só

1 teáskanál szódabikarbóna

1 teáskanál sütőpor

2 bögre gyümölcs /apróra vágva, kimagozva/

1. Bekapcsolom a sütőt 180 fok , egy 25x35 cm-es tepsit kivajazok és kilisztezek.

2. A lisztet, szódabikarbónát, sütőport összekeverem,átszitálom.

3. A kefírt, cukrot, olajat,tojást,sót kikeverem, hozzáteszem a száraz hozzávalókat, gyorsan összeforgatom / nem kell nagyon simára kidolgozni,csak ne legyenek benne liszt csomók/

4. Tepsibe öntöm, elegyengetem és egyenletesen rászórom a gyümölcsöt /lehet kimagozott megy, szilva, kis kockákra vágott alma vagy körte,darabolt ananász...stb/

5. Kb. 30 percig vagy tűpróbáig sütöm.

Magában gyümölcs nélkül is finom, ilyenkor ha kihűlt ketté vágom és megtöltöm lekvárral, de muffin sütőben is sütöttem már. Nekem ez a „váratlanvendég” sütim.

2016. okt. 22. 15:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2016. okt. 22. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!