Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért van az, hogy sütésnél a...

Miért van az, hogy sütésnél a csirkemell megvastagodik?

Figyelt kérdés
Aldiban vettem csirkemell-t, szépen vékony szeletekre filéztem, majd egy serpenyőben kicsi vízben és olajban elkezdtem párolni és minden szelet kb. kétszeresére duzzadt. Gondolom, hogy megszívta magát vízzel, de ez miért lehet? A hús minősége silány? Vagy rosszul csináltam valamit? Előtte kicsi olajon sütni kellett volna és utána hozzáadni vizet párolni?

2016. okt. 14. 16:06
 1/1 anonim ***** válasza:
75%
Összeugrik a hús.
2016. okt. 14. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!