Miért van az, hogy sütésnél a csirkemell megvastagodik?
Figyelt kérdés
Aldiban vettem csirkemell-t, szépen vékony szeletekre filéztem, majd egy serpenyőben kicsi vízben és olajban elkezdtem párolni és minden szelet kb. kétszeresére duzzadt. Gondolom, hogy megszívta magát vízzel, de ez miért lehet? A hús minősége silány? Vagy rosszul csináltam valamit? Előtte kicsi olajon sütni kellett volna és utána hozzáadni vizet párolni?2016. okt. 14. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!