Jó csináltam? (Csirkemell)
Sziasztok!
Nem vagyok még gyakorlatias a konyhában, mostanság tanulok főzni. Ma vöröscurry-s csirkét csináltam, és követtem a curry pasztán lévő utasítást. Először olajon elkevertem a pasztát, aztán hozzáadtam 4 dl kókusztejet, majd a csirkemell kockákat beledobtam ebbe a lébe, és főztem olyan 10-12 percig. Nem tudom, hogy rendesen átfőtt-e a csirkemell. Amikor ettem, akkor némelyik egy picit keményebb volt az átlagnál, de direkt szétszedtem a húst és belül szép fehér volt a mell színe.
Jól csináltam? Nem csináltam? Kicsit parázok hogy nehogy valami szalmonella mérgezést elkapjak itt a saját bénaságom miatt :D
A szalmonella a megfelelő hőhatásra lebomlik.
Mivel nem nyersen etted meg, hanem megfőzted (ráadásul nem kevés ideig), feleslegesen aggódsz ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!