Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellet lábasban készítve...

Csirkemellet lábasban készítve meddig kell sütni?

Figyelt kérdés
Kevés olajban, serpenyőben szoktam gázon sütni, de most nincs serpenyőm. Mennyiben más, ha lábasban készítem el? Kb. hány perc kellhet neki? köszi előre is!

2016. szept. 7. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Még át nem sül. Most komolyan...még azt nem látod át nem sül. Nem tudok neked pontos időt írni, sőt a gáz fűtőértékét sem tudom milyen ott.
2016. szept. 7. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
ugyanúgy kell használni a lábast, mintha serpenyő lenne, esetleg arra kell vigyázni, nehogy leragadjon az aljára a hús, mozgasd sütés közben, forgasd, amíg jól át nem sül és puha nem lesz.
2016. szept. 7. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen vastag a csirkemell,meg mennyire átsütve szereted,meg az is,hogy mennyire van fel vagy lecsavarva láng.De én 5-20 perc közé saccolnám:D
2016. szept. 7. 13:35
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, jól sikerült :)
2016. szept. 7. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:
5-15 perc vastagságtól és a lábas milyenségétől függően kb :)
2016. szept. 7. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!