Amit veszek boltban csirkemellet, azt sütés előtt beletehetem forrásvízbe 2-3 percre hogy levigye a szennyeződéseket? És utána megsütöm.
lehet, más kérdés, hogy az ég világon semmi értelme nincs
eredménye: gumiszerű, ízetlen valami
Beleteheted, de azon kívűl, hogy egy íztelen, furcsa állagú akármit kapsz, semmire nem mész vele.
Ha ennyire tisztaság mániás vagy, akkor gondold át józan, paraszti ésszel.
Beteszed a húst kilencven pár fokos vízbe, de mondjuk, hogy száz fokos vízbe, hogy levigye a szennyeződéseket amit a 200+ fokos sütő nem tud...
Óriási baromság.
Megmosni is totális hülyeség, de ez különösen.
Jó, hogy nem egy kis domestossal akarod átsikálni.
Csillagocskával értek egyet!
Igaz, hogy akik nem mossák, rögtön azzal jönnek, hogy a darálthúst hogyan mosom meg! Sehogy.
Megveszem a színhúst, itthon megmosom egészben, majd utána darálom itthon.
A húst nem kell megmosni,egyrészt mert ha friss akkor fölösleges,másrészt mert mosás közben szétfröcskölöd az egész konyhába azokat a bacikat amiktől épp a mosással akartál megszabadulni,és amik a főzés során amúgy is elpusztulnak.
Ha mindenáron akarsz valamit csinálni a csirkemellel pácold,/olajos citromleves vagy olajos gyenge borecetes vagy olajos mustáros pácba /ezek mind baktériumölők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!