Tejföllel vagy tejszínnel finomabb a sajtos csirkemell?
Van itthon mind a kettő, de nem tudom melyikkel finomabb.
Lehet mind a kettőt kaporral és mustárral ízesíteni? Illenek ezek a sajtos csirkemellhez?
A kérdés ott kezdődik, hogy mi nálad a sajtos csirkemell, lévén, hogy ez nem egy standard étel, hanem 2 alapanyag egymás mellé téve, amire kapásból tudok neked mondani úgy 174 féle elkészítési módot.
Olyat is, amihez egyáltalán nem kell se tejszín, se tejföl.
Egyébként ezekhez az alapanyagokhoz alapvetően jobban passzol a tejszín, és igen, mindkettőt lehet mindkettővel ízesíteni.
Hogy illik e hozzá, az attól függ mit akarsz, mi a cél, hogy abból a 174 féle variációból az 52-et, vagy 123-at csinálod meg.
Pl ha rápirítod a sajtot, és azt akarod, hogy az domináljon, esetleg a csirke ízét is akarod érezni, akkor nem illik hozzá a mustár, mert túl erős ízű.
Ha pl egy mártásos verziót akarsz, és pikáns végeredmény, akkor érdemes bele mustárt, kaprot tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!