Csirkemell legegyszerűbben?
Nem tudom,mit értesz legegyszerűbb alatt.
Elég egyszerű vékony szeletre vágni,fűszerezni,tepsibe rakni,rákenni kis tejfölt, megszórni reszelt sajttal.
Legegyszerűbb vékony csíkokra vágni,fűszerezni,zsiradékban kisütni.
Utóbbihoz bármi zöldség adható,szaporítván,ízesebbé tennénv az alapot. De dobhatsz rá simán paradicsomos,vagy mustáros-tejfölös öntetet is,akkor tésztával ehető,laktató.
Úgy, ahogy írták előttem. Vagy szeletekre vágva, vagy csíkokra kis zsiradékon átfuttatod és majdnem kész is.
Szeletelve, besózod borsozod, egy ki lisztbe mártod és kevés zsiradékon oldalanként 3-4 percig sütöd.
Csíkokra vágva is ez az eljárás, esetleg a lisztezés elmaradhat. utóbbi hoz, ha már kifehéredett tehetsz némi zöldséget is (zöldborsó, brokkololi, gomba,.. stb és együtt párolod készre.
Fűszerezés ízlés szerint, mehet alá egy kisfej hagyma is apróra vágva, megdinsztelve,de fokhagyma és bors, bazsalikom, kömény, majoranna is kiváló társa a csirkemellnek.
Végül is brassói módra is elkészítheted a húst, ha sütsz mellé egy másik serpenyőben egy kis kockára vágott krumplit, majd összekevered őket. Legfinomabb frissen préselt fokhagymával a tetején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!