Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tésztafőzés forralóval?

Tésztafőzés forralóval?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem albérletbe, de még nem érkezett meg a tűzhely, amire legalább még 1 hetet kell várni.

Mivel gyakorlatilag csak egy forralóm van és nem vagyok valami nagy sütő-főző mester hogyan készítsem el a tésztát?

(Nem birok minden nap étterembe menni és úgy megkívántam a tésztát)

Tehát hogyan kezdjek hozzá?

Forraljak vizet és ráöntsem a tésztára és kevergessem és takarjam le?



2016. szept. 20. 10:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Jelen esetben mondj le a tésztáról, és keress valami mást.

A tésztás kínai levesek, viszont a forralóban forralt vízzel elkészíthetők, és viszonylag finomak, laktatóak.

Egy hétig ki lehet bírni hidegkaján és teán is.

2016. szept. 20. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!