Tésztafőzés forralóval?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem albérletbe, de még nem érkezett meg a tűzhely, amire legalább még 1 hetet kell várni.
Mivel gyakorlatilag csak egy forralóm van és nem vagyok valami nagy sütő-főző mester hogyan készítsem el a tésztát?
(Nem birok minden nap étterembe menni és úgy megkívántam a tésztát)
Tehát hogyan kezdjek hozzá?
Forraljak vizet és ráöntsem a tésztára és kevergessem és takarjam le?
2016. szept. 20. 10:46
1/1 anonim válasza:
Jelen esetben mondj le a tésztáról, és keress valami mást.
A tésztás kínai levesek, viszont a forralóban forralt vízzel elkészíthetők, és viszonylag finomak, laktatóak.
Egy hétig ki lehet bírni hidegkaján és teán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!