Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A nagyüzemi tésztafőzés miben...

A nagyüzemi tésztafőzés miben tér el az otthonitól?

Figyelt kérdés
A menzás tészták nálunk mindig egy kicsit zsírosak voltak és kellemess aromájuk volt, amit házilag nem tudom hogyan kéne reprodukálni. Ötletek?

2011. febr. 6. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez nem nagyüzemi, hanem a megfött tésztát forró zsiron átforgatják, ettöl lesz jellegzetes ize.
2011. febr. 6. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
ahogy az első kedves válaszoló írta!a langyosvízzel leöblített,leszűrt tésztát forró zsírra kel szedni és lazán átforgatni. a tésztának az öblítéstől nem szabad kihűlnie, viszont a ragacsos keményítőt le kell öblíteni róla.
2011. febr. 7. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az értékelés megtörtént.
2011. febr. 7. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Köszi és szivesen
2011. febr. 7. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!