A nagyüzemi tésztafőzés miben tér el az otthonitól?
Figyelt kérdés
A menzás tészták nálunk mindig egy kicsit zsírosak voltak és kellemess aromájuk volt, amit házilag nem tudom hogyan kéne reprodukálni. Ötletek?2011. febr. 6. 14:48
1/4 anonim válasza:
Ez nem nagyüzemi, hanem a megfött tésztát forró zsiron átforgatják, ettöl lesz jellegzetes ize.
2/4 anonim válasza:
ahogy az első kedves válaszoló írta!a langyosvízzel leöblített,leszűrt tésztát forró zsírra kel szedni és lazán átforgatni. a tésztának az öblítéstől nem szabad kihűlnie, viszont a ragacsos keményítőt le kell öblíteni róla.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az értékelés megtörtént.
2011. febr. 7. 11:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!