Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ilyenkor mi a teendő? Marha...

Ilyenkor mi a teendő? Marha csirke helyett.

Figyelt kérdés

Csirkepástétomot szerettem volna csinálni. Volt egy felcímkézett csirkemell doboz, illetve egy zacskóban hús, amit fagyott állapotban nem tudtam azonosítani.

Bedobáltam a vízbe, már forr. Most nézem, hogy jó eséllyel marhahús az.


A csirkére számoltam kb fél óra főzést, aztán menne a hűtőbe és reggel folytatom. A marhának nem lesz elég. Mit csináljak, hogy ne romoljon meg a hús reggelig? (Ha már kiolvasztottam a marhát, akkor letojom, csirkemarhapástétom lesz, beleteszem.)


2016. szept. 11. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt, mint a csirkével: fözöd valameddig, utána hütöbe teszed és holnap folytatod - csak valamivel tovább tart majd.
2016. szept. 11. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Ez akkora kamu, mint ide Lacháza.

A csirkemell és marhahús annyira másképp néz ki, hogy teljesen lehetetlen összekeverni.

2016. szept. 11. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:
Fagyott állapotban, zacskón keresztül be lehet nézni. Nekem sikerült.
2016. szept. 11. 22:27
 4/10 A kérdező kommentje:

A marhát egyébként meddig kell főzni? Főleg csirkét használtam eddig.

Rnézésre fél kg körül lehet, de lövésem sincs, melyik része. Az egyik felét hártya borítja.

2016. szept. 11. 22:28
 5/10 anonim ***** válasza:
2-3 óra
2016. szept. 11. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:
Kiszedegettem a húst, hogy hűljön és be tudjam tenni a hűtőbe. A marhahúst(?) megkóstoltam és legnagyobb meglepetésemre puhára átfőtt... Most már végképp nincs ötletem, hogy milyen hús lehet ez. No mindegy, a végén úgyis jön a botmixer.
2016. szept. 11. 22:52
 7/10 dickharta ***** válasza:
lehet,hogy bélszín.. :)
2016. szept. 11. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Gyorsan menj vissza abba az üzletbe, ahol ezt a marhát vetted, ami ilyen gyorsan megfő, abból érdemes bespájzolni! :)))
2016. szept. 12. 06:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:

Lehet disznó, vagy csirkecomb is.


De ha puha, akkor mindegy, ma nyugodtan el tudod készíteni.

2016. szept. 12. 07:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
Már tényleg tök mindegy. Minden húsból, ha puhára sült/főtt lehet finom húspástétomot készíteni. A fő úgy is a jó fűszerezés, az ízek harmóniája. Ha valóban marha az illető hús, akkor feltehetően száraz is lesz, így egy kis vaj, tejföl feltétlenül kell hozzá,hogy kellemesen krémes állagú legyen.
2016. szept. 12. 07:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!