Ilyenkor mi a teendő? Marha csirke helyett.
Csirkepástétomot szerettem volna csinálni. Volt egy felcímkézett csirkemell doboz, illetve egy zacskóban hús, amit fagyott állapotban nem tudtam azonosítani.
Bedobáltam a vízbe, már forr. Most nézem, hogy jó eséllyel marhahús az.
A csirkére számoltam kb fél óra főzést, aztán menne a hűtőbe és reggel folytatom. A marhának nem lesz elég. Mit csináljak, hogy ne romoljon meg a hús reggelig? (Ha már kiolvasztottam a marhát, akkor letojom, csirkemarhapástétom lesz, beleteszem.)
Ez akkora kamu, mint ide Lacháza.
A csirkemell és marhahús annyira másképp néz ki, hogy teljesen lehetetlen összekeverni.
A marhát egyébként meddig kell főzni? Főleg csirkét használtam eddig.
Rnézésre fél kg körül lehet, de lövésem sincs, melyik része. Az egyik felét hártya borítja.
Lehet disznó, vagy csirkecomb is.
De ha puha, akkor mindegy, ma nyugodtan el tudod készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!