Van itthon lefagyasztva konyhakész kiló alatti valamilyen hal. Normál paprikás liszt olajban kisütve módszer helyett keresnék valami új receptet az elkészítéséhez. Halászlének nem való.
Azért jó lenne tudni milyen hal ? :D Paprikás liszt helyett én sokszor sütöm borsos kukoricalisztbe forgatva. isteni ropogós kérget kap a sülthal, és más azért, mint a paprikáslisztes, bár azt is szeretjük.
Mivel, hogy nem tudom milyen és mekkora, ha valami pontyféle, ajánlom olvasd el a rácponty receptjét, nagyon finom.
Ha netán harcsa, akkor adja magát egy jó harcsapaprikás.
De így csak tippelgetni lehet...
2016. szept. 6. 15:55
Hasznos számodra ez a válasz?
2/9 anonim válasza:
Ha valami filézett hal, akkor kisebb darabokban sűrű sörtésztában is kisüthetnéd, majonézeskrumplival klassz lenne.
2016. szept. 6. 15:57
Hasznos számodra ez a válasz?
3/9 anonim válasza:
Lepontozni tudtok, de választ adni nem ???
2016. szept. 6. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nem jutottam előrébb. Sütni vagy nem sütni.
Ha megálmodtam elkészítem de nem tudom milyen irányba álmodjam. Mi illik általában a halhoz? Zöldségek? Más húsok? Salátafélék? Tésztával valamiért nem kívánnám. Van VOK sütőm is. És tepsi sütöm is.
2016. szept. 6. 17:31
5/9 anonim válasza:
Talán álmodozás helyett olvass el pár halas receptet a neten. Nem is párat találsz, hanem többszázat.
Talán rábukkansz a "igazira "
2016. szept. 6. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
6/9 A kérdező kommentje:
Tepsis hal vagy rakott hal jól hangzik.
2016. szept. 6. 23:15
7/9 anonim válasza:
Biztosan finomak lehetnek, próbáld ki valamelyiket.
2016. szept. 7. 06:57
Hasznos számodra ez a válasz?
8/9 anonim válasza:
Szoktam, hogy felszelve, csak síma lisztben forgatva hirtelen kisütöm. Majd gombából készítek ragut, és a sült halat belerakva, egy kicsit összeforralom. Köretként rizst, hasonlót lehet hozzá.
2016. szept. 7. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
9/9 anonim válasza:
serpenyőben átsütöd mindkét oldalát, sütés előtt egy órával befűszerezed (só, bors, kis citromlé v. halfűszerkeverék) mellé tartár v. kapros szósz, köretnek párolt zöldségek, friss saláta, majonézes krumpli, sültkrumli, esetleg rizs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!