Halászlé féleségeket nem számítva milyen leves-szerű ételt lehet készíteni növényevő (busa, amur) halból?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 11:32
1/5 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt írom, de semmilyent:/ halászlébe is nagyon rosszak, más hallevesekbe sem lenne finomabb.
pl zöldséges, savanykás-tejszínes franciás hallevesbe sem illik egyik sem.
2/5 anonim válasza:
Életemben még eszembe nem jutott, hogy halból másfajta levest próbáljak, mint halászlé. De:
- pl. ha egy gulyás-leves-utánzatot készítenél, de a haldarabokat már csak az utolsó 10 percben raknád bele
- vagy most eléggé divat a különböző "püré-leves", ha egy tejszínes, vagy tejfölös-sajtos hal-püré levest készítenél
3/5 anonim válasza:
Amurból finom kolbàszt lehet csinálni paprikával, fokhagymával, sóva, köménnyel, majd megfüstölve mehet levesbe.
4/5 anonim válasza:
A ponty helyett : nagyon jó hozzá az amur és a busa is :
5/5 anonim válasza:
A 4-es linkje tökéletes.
Még az általam javasolt "gulyás-leves-féleség"-hez is eléggé hasonlít, és agyalni sem kell már rajta, mások már kitalálták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!