Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Levesben fött marhahúsból...

Levesben fött marhahúsból valamit?

Figyelt kérdés

Elég sok fött marhahús maradt.

A fött hús meggy,- stb.mártással, illetve a vadasan már eléggé megszokott, szeretnék valami újabbat belöle.

Ha valaki tudna írni kipróbált receptet, nagyon megköszönném.



2013. nov. 29. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mustározd,borsozd be, kevés zsíradékon pirítsd át, süss hozzá hagymakarikákat és kész a majdnem hagymás rostélyos.

Vagy daráld le, fűszerezd és kend rá pirítósra, mint a tatárbifszteket..

2013. nov. 29. 20:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Próbáld meg, ha a normál száraz-bablevesnek megdobja még az ízét, legközelebb egy kis gulyás-levesnek is elhasználhatod, vagy esetleg ha még 3/4 fövés után ki tudod szedni, majd felteszed pörköltnek és hordós aprókáposztával összefőzve = húsos káposzta. Attól függ, mennyi íz marad benne, miután a húslevesből kiszedted.
2013. nov. 30. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ha van még valakinek ötlete, szivesen veszem.


Szeretnék belöle lehetöleg egy komplett fogást készíteni, ami föételnek is megfelel.

2013. nov. 30. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Én tört krumplival, és fokhagyma szósszal szoktam elkészíteni a levesből megmaradt marha húst. Szerintem isteni! :)
2013. nov. 30. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első jó!
2013. dec. 1. 09:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm.
2013. dec. 2. 08:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!