Marhahúsból lehet tejfölös húst készíteni? És ha igen, akkor ugyanúgy készítsem mint a sima tejfölös húst? SOS-SOS!
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 12:56
1/3 anonim válasza:
Igen, csak tovább tart, mire megpuhul.
2/3 anonim válasza:
Ha szelethús, és elősütöd lisztbe mártva egy serpenyőben kevés zsiradékon, kb 4-4 percig mindkét oldalát majd zsírozott tepsibe téve, a megmaradt lisztes pecsenyelevet beforralva ráöntöd, lefóliázod és sütöd kb 45 perc- 1 órányit. addigra finom puha lesz és bárminek felhasználhatod. szószos, tejfölös húsnak is.
3/3 anonim válasza:
** kevés vízzel beforralva a lisztes pecsenyezsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!