Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ajánlanátok nekem saját...

Ajánlanátok nekem saját tapasztalaitok alapján szilvás gombóc receptet?

Figyelt kérdés
Köszönöm! :)
2016. szept. 4. 13:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%

Nem.

Használd a Google-t, mint minden normális ember.

2016. szept. 4. 13:19
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Hajában főtt krumplit törd apróra, 1 tojással, sóval, liszttel gyúrj belőle stabil, de nem ragadós tésztát. Nyújtsd el kb. 0,5 - 1,0 cm vastagra, darabold kockára, közepére tégy félbevágott szilvát, melyet előtte cukor-fahéj keverékbe mártottál. Fogd össze a kis kockák sarkait, tenyered között csinálj belőlük kis gombócokat. Lobogó, sós vízbe főzöd ki. Amikor már feljöttek a víz színére, még utána kb. 3-5 percig főzd. Leszűrés után pirított zsemlemorzsába forgasd át. Lekvárral, porcukorral megszórva tálalhatod.
2016. szept. 4. 13:34
 3/15 anonim ***** válasza:
93%

2-es vagyok!

Amit leírtam, édesanyámtól tanultam.

Most szétnéztem a net-en, íme:

[link]

Tök ugyanazt írja! :)))

2016. szept. 4. 13:40
 4/15 anonim ***** válasza:
28%

Jéé, és mi következik ebből?

Hogy google segítségével is tökéletes receptek találhatóak másodpercek alatt, és még csak nem is kell az ostoba kérdéseivel teleszemetelnie az oldalt.

Tehát ez is csak engem igazol...

2016. szept. 4. 13:42
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
A hagyományos, krumplival készült tésztával a legjobb. Ha betartod az arányokat, akkor pont jó lesz a tészta. Közepébe nagy méretű, félbevágott, érett szilva, meg egy kiskanál fahéjas cukor, zsírban pirított grízben megforgatva, porcukorral meghintve, kis málnaszörppel nyakon öntve - így szeretem én. :)
2016. szept. 4. 14:47
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Tudod kedves 4-es! Ha nincs kérdés, nem kell válaszolni. De akkor az egész GYIK sem lenne. És akkor neked sem lenne hol trollkodnod!!
2016. szept. 4. 15:16
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
A legjobb receptem, hogy lesétálok a LIDL-be és veszek. Ez az egy, amit nem vagyok hajlandó megcsinálni.
2016. szept. 4. 15:23
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
Fogj ég, szílvát, forgasd bele lisztbe és tojásba, majd süsd pár percig bő olajban.
2016. szept. 4. 17:46
 9/15 anonim ***** válasza:

Tényleg finom a rántott nagyszemű szilva, de én prézlibe is mártom sütés előtt. fahéjas porcukorral bőven megszórva fogyasztjuk.

a krumplis klasszikus gombócot nem szeretjük.

2016. szept. 5. 07:41
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem trollkodott, csak tudod a napokban valaki próbára tette a felhasználók türelmét igencsak. Pár nap alatt kb 30-40 olyan kérdést tett fel,hogy még egy kezdőnek sem okozna gondot, mindezt amellett, hogy azt állította magáról, hogy kiválóan süt-főz.

Párszor én is válaszoltam normálisan, részletesen, de aztán rájöttem, hogy vagy szórakoztatja magát az illető, vagy fogyatékos, mert, hogy valami nem stimmel nála az biztos.Sokakat kiborított az is biztos, (lehet, hogy ez volt a célja, ki tudja ) és már minden válaszoló gyanakvó lett a kérdéseket illetően.

Lehet, hogy pont ez a kérdés nem tőle származik, így a kérdező ne vegye magára ezt a kis "tájékoztatót ".

2016. szept. 5. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!