Szilvás gombócot le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Ha sok lett a szilvás gombóc, akkor a maradékot hogy érdemes lefagyasztani, ha egyáltalán érdemes. Főzés után, tehát a teljesen kész, bemorzsázott gombócot, vagy főzés előtt, a megformázott, de még meg nem főzött gombócot?2016. júl. 31. 18:50
1/3 anonim válasza:
Mama a teljesen kész gombócokat szokta fagyasztani.
És már csak fel kell melegíteni, amikor megkívánod:)
2/3 anonim válasza:
MIndkettö fajtán lehet (a boltban is kapsz fagyasztottat).
Vagy nyersen fagyasztod - akkor figyelj, hogy elöször tálcán elö kell fagyasztani, különben összeragadnak -, és amikor enni akarjátok, akkor fagyosan kell SOK FORRÓ vízbe tenni, különben nem lesz jó. Elöre kiolvasztani nem nem jó, mert szétmálik az egész.
Vagy készen is fagyaszthatod, de akkor egy-egy csomagba annyit tegyél, amit egyszerre megesztek, mert visszagfagyasztani nem igazán jó.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 31. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!