Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mikyen lesz ez a saját recept?...

Mikyen lesz ez a saját recept? Folyt. Lent. Minden véleményt várok.

Figyelt kérdés

Hozzávalók:


- csirkemell

- cukkini

- édesburgonya

- padlizsán

- hagyma

-fokhagyma

- répa

- zabtejszín


Köret: barba rizs.


Külön lepirítok egy kus olajban mindent. És utána egybe rakom és zabtejszínnel egy picit mèg főzöm.


Zöldfüszer esetleg? Milyen lesz így? Köszönöm!


2016. júl. 5. 21:33
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Hoppá, priramint kufelejtettem és persze só, bors.
2016. júl. 5. 21:33
 2/14 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért telefonról kapkodva írtam.
2016. júl. 5. 21:34
 3/14 anonim ***** válasza:

nem hangzik rossznak, de ha sajat recept, gondolom meg nem probaltad te sem, igy nem is igazan hiszem, hogy mas meg tudja mondani, hogy milyen lesz...:)

majd ird le, milyen volt.

2016. júl. 5. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 anonim ***** válasza:
52%
Nekem az édesburgonya kicsit kilóg a képből, de lehet tévedek. Úgy gondoltad, hogy az összes zöldséget felkockázva egyben megsütöd, és külön a húst? Alapból nem rossz, de nekem az édes burgonyához nem megy a hagyma. Hasonló mint a sütőtök, és annál is csalódtam amikor hagymásan akartam belőle mártást csinálni.
2016. júl. 5. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 anonim ***** válasza:
33%

Jól hangzik:

- a csirke mellett felcsíkozva pirítanám elő, mint a kínai konyhában szokták

- a végén nem fözni, hanem sütőben összesütni!!!

2016. júl. 6. 07:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 anonim ***** válasza:
23%

5-ös vagyok:

* csirke mellett = csirke mellét :))

2016. júl. 6. 07:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!


Igen, az édesburgonya nekem is kétes, de mivel már megvettem, kipróbálom.


Úgy gondoltam, hogy mindent kockákra vágok, lepirítom (így jobban kijönnek az ízek) és a végén tejszínnel sűrítem.


No, majd eldől délben, milyen lesz, majd megírom.

2016. júl. 6. 08:54
 8/14 anonim ***** válasza:
51%

Biztos jó lesz.


Azért írom ezt, mert hasonló ízvilágú ételt rendszeresen szoktunk készíteni.


Zöldségeket(az általad írtakon kívül megy bele paradicsom és alma is) és a husit (ez mindig csirke, de nem csak mell, hanem comb is szokott bele kerülni, esetleg szárny) pici olajon folia alatt megpárolom, majd fólia nélkül sütöm, végül tejszínt öntök rá.


Zöldfűszerek közül nekem a kakukkfű nagyon passzol hozzá, de finom rozmaringgal és zsályával is.


Az édesburgonya-hagyma nekem kifejezetten összepasszol. Az egyik kedvenc köretem ha ezeket összesütöm, úgy, hogy a hagyma picit r is piruljon.

2016. júl. 6. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi! Akkor munkára fel. :)
2016. júl. 6. 11:24
 10/14 A kérdező kommentje:

Isteni finom lett! Sima főző tejszínt raktam bele, nem keveset, jó szaftos lett. Zöldfüszerből oregánót és kakukkfüvet, mert az volt itthon, de legközelebb a kakukkfűt kihagyom, én speciel nem szeretem az ízét.

Összességében nem egy olcsó kaja, mert nagy adagot csináltam, férjem 120 kilós nem egy tányérral eszik. :) De itt most a vitamindús étel volt a fő szempont, és ez bőven az volt. Nyugodt szívvel ajánlom! :)

2016. júl. 6. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!