Milyen recepteket és konyhai praktikákat tartalmazó oldalt ajánlanátok?
Eddig nincs nagy tapasztalatom főzésben, csak kevés dolgot tudok. Viszont szeretnék minnél jobban megtanulni, s minnél finomabb ételeket elkészíteni :)
Milyen ilyen jellegű weboldalt tudtok ajánlani? A legjobb, ha képeket is tartalmaz.. úgy könnyebb nekem
20/F
Nosalty.
De szerintem kezdőknek a legjobb Horváth Ilona szakácskönyve, ott nagyon alap dolgok is le vannak írva. Nem csak receptek, de milyen fajta húsok vannak, mit hogyan kell előkészíteni, stb.
Köszönöm a válaszokat :)
Én zöldet nyomtam mindkettőtöknek... valaki unatkozott, úgy látom
lájkold be facebookon a nosalty, apróséf,tasty,sweeten,food met daan, tastemade oldalakt és osztanak meg videókat ami alapján látod,hogyan készülnek el a kaják, és ha látod jobban megmaradnad.
Nézzél youtube csatornákat főzőmüsorokat pl: Jamie Oliver,Food Tube, Gordon Ramsey,Donal Skehan,Alex French Guy Cooking,BBC Food. Igaz angolul vannak, de bemutassák a dolgokat látod őket :) Vannak magyar videók is.
itt van pár link: https://www.youtube.com/watch?v=bpD0b7xggxc&list=PLA5B5802ED..
https://www.youtube.com/watch?v=CSATFDy6vbM&list=PLcpoB2VESJ..
de még böngéssz youtuben.
Oldalak pedig:nosalty, mindmegette, yummly.com, bbcgoodfood.com, apróséf,gasztroangyal.hu
a yummly egy jó alkalmazás illetve gépen is megtekinthető oldal elmentheted magadnak a recepteket beállithatsz különbőző dolgokat rajta pl: vegetáriánus kaják ha valamire érzékeny vagy stb és akkor olyan recepteket hoz ki :)
Neten ha képeket szeretnél így keress rá diy food,diy cook, how to make és ide írsz valami kaját pl: how to make pizza
Jó főzést :D
Grocceni
Ha keresnem kell valamit,először ezen nézem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!