Pörkölt, gulyás, halászlén kívül mit lehetne még tűzön bográcsban főzni?
Figyelt kérdés
Paprikáskrumpli, pásztortarhonya még ami eszembe jutott, nem tudom mennyire jó ötlet? Illetve mi mást még?2016. szept. 2. 11:50
1/5 anonim válasza:
Slambuc,csikóstokány,pincepörkölt,palócleves.
De mindent meglehet főzni benne , emlékszem gyerekkoromban a lakodalmakon ,a húslevestől a töltöttkáposztáig mindent bográcsban készítettek.
2/5 anonim válasza:
Lecsót. :D Most is azt főzök. :D
3/5 anonim válasza:
Paprikás krumpli isteni bográcsban készítve.
De finom a slambuc és a palócleves is.
Ahogy előttem írták, érdemes lecsót is készíteni bográcsban. Lehetőleg annyit, hogy elé lehessen belőle tenni télre.
4/5 anonim válasza:
Mindent lehet, amit fazékban. Jó, a gyöngyöző húslevest nem annyira, mert annak lassú tűz kell, és így zavaros maradhat.
De székelykáposzta, lecsó, mindeféle levesek (borsó, bab, gulyás stb.), egytálételek, körömpörkölt, zúzapörkölt, pörkölt, gombapaprikás, rántotta stb. megsül benne.
5/5 anonim válasza:
Pusztapörkölt, harcsapaprikás, mindenféle tokány/ragu zöldségekkel vagy anélkül, vadászlecsó és amiket a többiek is írtak.Isteni dolog a bográcsozás, nem lehet megunni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!