Ti hogy szoktátok készíteni a lecsót?! Miket tesztek bele?!
Ahány ház, annyi féle lecsó van, mindenki mást tesz bele! Ti hogyan kêszítitek? Bográcsban/fazékban/serpenyoben?! Virslivel, szalonnával,kolbásszal, esetleg hússal?! Tesztek bele tokot vagy patiszont vagy cukkínit, esetleg gombát is?!
Sziktatok tojást utni rá?! Tarhonyát / rizst / galuskát voztok bele vagy hozzá?! Kenyérrel vagy sult krumplival tálaljâtok?! Hallottam már tejfolosen is, ti próbáltátok már úgy!?! Nagyon kíváncsi vagyok! Koszonom szépen a válaszokat!! :))
Cukkini sokszor van benne, néha kis répa is, amióta ilyet kóstoltam valakinél... A zöldpaprika szinte semmi benne, mivel azt csak nyersen szeretem. Szinte mindig tojásos, húsféle nincs benne s más extra sem (egy szomszéd cukrosan ette, brrr).
Nyers zöldséget eszünk hozzá, a párom rizst is. Mindenhez ezeket esszük, nyilván a lecsóhoz is, de mennek is hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!