Ti hogy szoktátok készíteni a lecsót?! Miket tesztek bele?!
Ahány ház, annyi féle lecsó van, mindenki mást tesz bele! Ti hogyan kêszítitek? Bográcsban/fazékban/serpenyoben?! Virslivel, szalonnával,kolbásszal, esetleg hússal?! Tesztek bele tokot vagy patiszont vagy cukkínit, esetleg gombát is?!
Sziktatok tojást utni rá?! Tarhonyát / rizst / galuskát voztok bele vagy hozzá?! Kenyérrel vagy sult krumplival tálaljâtok?! Hallottam már tejfolosen is, ti próbáltátok már úgy!?! Nagyon kíváncsi vagyok! Koszonom szépen a válaszokat!! :))
Hagymát-zöldpaprikát dinsztelek, majd bele a füstölt kolbászt, utána a felszelt paradicsomot. Amikor már annyira megfőtt, hogy pördül a paradicsom haja, akkor a készre főzött rizst is belekavarom. Kész.
Ha cukkini vagy hasonló zöldségből, akkor viszont azt kolbász, és paradicsom nélkül, csak a hagyma-paprika-cukkini, és nem rizs megy bele, hanem tojást ütök rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!