Ti szoktatok készíteni sertéspörköltet rizssel?
Igen. Sőt, férjem rizses-húsként szereti a legjobban.
Tarhonyával tésztával ritkábban esszük. Azt inkább tokányokhoz csinálok.
Szoktunk persze, nagyon finom szerintem is.A tarhonya is szuper, de hát mindig nem lehet azzal.
Tésztát nagyon ritkán főzök, akkor inkább bekeverek egy jó adag nokedlit. Személy szerint nekem nokedlivel ízlik a legjobban.
Nos, hogy melyik egészségesebb a másiknál, szénhidrát esetében inkább a szakértők tudnak válaszolni :)
Nincs az a pénz, amiért megenném a pörköltet főttkrumplival.
A rizs kíváló hozzá, de úgy jó igazán, ha összefőzöd, hogy száraz legyen.
Mi mindig rizst készítettünk a pörkölthöz, ha nem volt időnk, kedvünk nokedlit szaggatni. Néha puha törtburgonyát vagy tarhonyát.
Tésztát még az életemben nem ettem pörkölthöz, ez alatt mire gondolsz?
Én tarhonyával és galuskával szeretem.
Az igaz, hogy a rizs egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!