Ledzep kérdése:
Hogyan kell igazán jó, és ízletes sertéspörköltet készíteni bográcsban?
Figyelt kérdés
1-1,5 kg húsból készül, milyen fűszereket lehet bele tenni hogy igazán magyaros legyen, és milyen praktikák vannak elkészítés közben?2010. júl. 31. 18:31
2/3 anonim válasza:
Mi igy csináljuk: disznó zsir, ehhez a mennyiséghez legalább fél kiló tisztitott hagyma, megpirit. Ha már aranysárgára pirult, rá a húst kockára vágva.Jól megpörkölni,sütni, ezek után jön a piros paprika. Lángot kisebbre, kevergetni, mig megjön a leve. VIZ TILOS! saját leve elég kell,hogy legyen.Só.bors..,fokhagyma,paradicsom,paprika. Szép lassan, rázogatva főzzed készre. Jó étvágyat.
3/3 anonim válasza:
Én így szoktam:
zsír, vagy szalonna, kiolvasztom, rá a hagyma kb 3-4 fej, rá a tv paprika + lehet erős paprika is, rá a paradicsom, kicsit össze sütöm, rá a hús, őrölt paprika, fokhagymakrém, gulyáskrém, piros arany, (esetleg pörkölt kocka, de én csak ritkán használom) felöntöm egy kis vízzel és addig főzöm még a hús meg nem puhul utána zsírjára sütöm. Nokedlivel vagy túrós csuszával a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!