Törpeharcsa pörköltet szeretnénk bográcsban csinálni. Tudtok jó receptet, csinált már valaki? Tippek trükkök?
Imádom :)
Énfajtám:
Törpeharcsákat kb 2-3 ujjnyira felvágyom, felteszem a bográcsban pörköltnek, úgy, mint bármi mást szoktam csupán arra kell vigyázni, hogy nagyon gyorsan készen van, tehát a pörköltalapot jól el/le kell főzni. Amikor majdnem kész, hozzáteszek 3-4 mm szeletekre vágott gombát, majd ráöntök egy nagy doboz tejfölt. Összeforralom és már kész is :) Nokedlival isteni!!
én sem tennék bele bort, csakis tejfölt. az első recept tökéletes. pláne egy kis juhtúrós , kapros nokedlivel, de túrós csuszával is isteni.
nna kész is vagyok...:))
külön főzd meg, mert a keményítőtől beállhat az egész bográcsnyi cucc.
a kész leöblített, zsíron átmelegített nokedlit már hozzá lehet adni.
ha helyben nincs lehetőség nokedligyártásra, csináld meg otthon, és vidd magaddal.
a hal olyan gyorsan megfő, ha még a nokedlit is beleszaggatnád, egy massza lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!