Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ha bográcsban szeretnék...

Ha bográcsban szeretnék főzni, fát kell alátennem vagy faszenet?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
fát
2010. aug. 13. 20:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
fát
2010. aug. 13. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

fát :=)

Mi mindig a bográcsozáshoz használjuk fel a tavaszi metszések ágait.

2010. aug. 13. 20:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
akácfa a legjobb
2010. aug. 14. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
47%
Fát tegyél.Egyébként a grillezéshez kell a faszén!
2010. aug. 17. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:

fát!

a füst átjárja az ételt és ettől jellegzetes ízt kapunk, azt a bizonyos füstös ízt,

minden esetben keményfát,vagy venyigéből rakj tüzet!

meleg áramlásának szabályozása a bogrács lejjebb vagy feljebb emelésével történik,ezt a függesztő lánccal tudod állítani.

:-)

2010. aug. 20. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!