Ha bográcsban szeretnék főzni, fát kell alátennem vagy faszenet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 20:16
3/6 anonim válasza:
fát :=)
Mi mindig a bográcsozáshoz használjuk fel a tavaszi metszések ágait.
5/6 anonim válasza:
Fát tegyél.Egyébként a grillezéshez kell a faszén!
6/6 anonim válasza:
fát!
a füst átjárja az ételt és ettől jellegzetes ízt kapunk, azt a bizonyos füstös ízt,
minden esetben keményfát,vagy venyigéből rakj tüzet!
meleg áramlásának szabályozása a bogrács lejjebb vagy feljebb emelésével történik,ezt a függesztő lánccal tudod állítani.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!