Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell készíteni a csulkot...

Hogy kell készíteni a csulkot pékné módra!?!

Figyelt kérdés
Koszi a válaszokat elore is!

2016. aug. 29. 10:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Légy szíves, vedd már észre, hogy saját magadon kívul senkit nem érdekel a nagyokos, google-s szoveged, meg a kioktatásaid!
2016. aug. 29. 14:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Mikor unod már meg, hogy engem szekálsz?! Még egyszer kêrdezem, mit ártottam én neked?! Miért nem a játszótéren szórakozol!?!
2016. aug. 29. 14:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, jogy egy ideig semmi és mindjárt 2 válasz is egy perc kulonbséggel!
2016. aug. 29. 14:30
 14/20 anonim válasza:
44%
Csak
2016. aug. 29. 14:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Szeretnék bocsánatot kérni minden kedves felhasználótól, aki eddig megosztotta velem válaszát, hogy itt végig kell, hogy nézzétek ezt a vitát. Nem így terveztem!:))
2016. aug. 29. 14:54
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves 18-as! Nagyon szépen koszonom a védelmet, nagyon orulok, hogy ilyen kedves emberek is vannak ezen az oldalon! :)))
2016. aug. 29. 14:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg felesleges bántani kérdezőt, és nem is csodálom, hogy szegény már kiborult. Nagyon sokan azért kérdeznek itt, mert elvesznek a neten lévő rengeteg recept között, és feltételezem, hogy azt szeretnék , ha valaki a saját, kipróbált verzióját ajánlaná neki.Azzal nincs baj, ha valaki esetleg egy linket ajánl, de megjegyezheti, hogy én ezt próbáltam pl, és szerintem ez egy jó recept.

De valakinek százával odatolni az orra alá, és a Google használatára figyelmeztetni, hivatkozni,finoman szólva nem túl elegáns válasz.

Ez a saját véleményem, és vállalom a kritikákat is, ha valaki szerint nincs igazam.

A feltett kérdése már válaszoltam korábban, így nem OFF-nak szánom szerény megjegyzésemet.

2016. aug. 29. 16:06
 18/20 A kérdező kommentje:

Már nem azért, de nem te zaklatsz engem állandóan?! Nem te kuldtèl egy rakás uzenetet?! Eleve nem te kezdtél el valaszolni /kissé furcsa módon/ a feltett kérdéseimre?!

Figyelj, èn nem fogok vitatkozni veled, írj amit akarsz, akár melyik kérdésemhez, ha ez a gonosz lelkedet boldoggá teszi, akkor tessék!

2016. aug. 29. 16:09
 19/20 A kérdező kommentje:
Kedves 25-os! Nagyon szèpen koszonom a kedvességedet! Legalább Te megertesz engem:)) Én nagyon orulok a belinkelt recepteknek is!
2016. aug. 29. 16:17
 20/20 A kérdező kommentje:
* Bocsánat, elïrtam, 24-es! Koszi még egyszer:))
2016. aug. 29. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!