Ajánlanátok olyan gyors vendégváró receptet, amit előző nap elő lehet készíteni annyira, hogy másnap csak be kelljen dobni a sütőbe és már kész is?
Falatkákra / finger food-ra gondolsz vagy főételre?
Főételnek szinte bármilyen rakott zöldség, pl. tejszínes-füstöltsajtos rakott brokkoli, mozzarella-paradicsom-padlizsán rakottas, paprikás-fetás tál, stb.
Kis falatoknak pedig pogácsa, kenyérlángos, spenótos-ricottás táskák, rozmaringos-paradicsomos pite
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
Nagyon sok jó ötletet adtatok!
Mindenkinek ment a zöld kéz!
Kedves Utolsó, én nem pontoztalak le, zöld kéz ment!;)
Itt mindenki le lett pontozva vastagon... ha a kérdező nem értékelte volna a válaszokat, a béka segge alatt lennénk.
Köszönjük a sok okosnak, akik megnyilvánulni gyávák, de lehúzni mindenkit az anonimítás homályába burkolózva, nagyon is bátrak.Dícséretes jellemvonás !
Vörösboros marharagu,
Hentestokány ,
Ezeket el lehet előre készíteni, és csak melegíteni kell.
A nyári szünet végén még kiélik magukat a lepontozó brigádok!
Volt egy kérdés, hogy lecsót ki-hogyan készíti, és írjuk oda, hogy melyik megyében lakunk. No én ez utóbbit először elfelejtettem, és egy külön válaszként írtam be a megyét. Még arra is megkaptam a saját 0 %-omat!!! :)))
Majd csak elkezdődik az iskola, és véget ér ez a lepontozásos szórakozás. Legalábbis remélem!
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
- rakott krumpli
- stefánia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!