Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatni ezt a kapcsolatot? 3 hónapja vagyunk együtt, az első 1 hó kész kínszenvedés volt, mikor berugott buliban 4-szer szakitott velem kb részegen, mindenféle ok miatt, ugyhogy másnap vagy 10 perc múlva nem emlékezett a dolgokra,
hmhm...
nos... szerintem a srác nem szeret téged úgy ahogy kellene... ennyire leissza magát?? és nem gondolja hogy ez neked nagyonnagyon fáj? nemis tudom hogy hogy bírhattad ki a hónapokat vele.. :S
állítólag az emberből ha nagyon berúg vagy sokat iszik, akkor a ,,belső" énjüket mutatják ki, bár ez lehet nem mindenkinél ígyvan... hogyha már az előző barátnőit is felhozza hogy te NEM olyan vagy mint ők és átkell szoknia, ez hülyeség.. miaz h átkell szoknia???? és a bulizással ,,szokik át hozzád???" szerintem nem szeret téged igazán...
és nem lesz ebből a kapcsolatból szerintem semmi jó... nem szeretnélek elkeseríteni de én ezt gondolom...
tegyél pontot a végére mert tönkremész idegileg megminden... most hogy szakított veled részegen, hagyd ott.. még mielőtt rosszabbra fordulna a helyzet =S
tartsd meg a női becsületed, ne hagyd hogy megalázzon!
soksikert!! és valami igazán szerető párt kívánok neked!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!