Avokádóból mit lehet csinálni? Jó avokádókrém recept?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 17:27
1/13 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
avokádót összetöröd, só, bors, fokhagyma, csili - pirítóssal isteni
2/13 anonim válasza:
én olyat szoktam csinálni, hogy avokádó villával összetörve, egy nagyonkicsi citromlé rá, hogy ne legyen undorító barna színe, főtt tojás pici kockákra vágva, só, bors és hagyma szintén kockára vágva ez is pirítóssal:D
3/13 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
tényleg, lilahagyma is mehet bele----nekem még sose lett barna mondjuk
4/13 A kérdező kommentje:
ok, köszi :)
2010. ápr. 20. 18:23
5/13 anonim válasza:
ha nem fogy el 1-2 órán belül, akkor elég fura színe lesz, mint mondjuk a banán, így is jó még csak nem olyan bizalomgerjesztő:D
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor teszek bele citromot, hátha akkor nem lesz barna.. Úgy tudom, az segít ilyen esetekben.
2010. ápr. 20. 18:54
7/13 anonim válasza:
Én nem vacakolok,félbekapom,pici sót rá,és kanalazom.Megint pici só,jöhet a következő kanálka:)
8/13 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Én egy kanál tejfölt is teszek a krémbe. Meg jó sok fokhagymát. És nekem sem barnult még sosem!
9/13 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
utolsó köszi: azt hittem csak nálam vannak csodaavokádók, mert nekem még másnaposan se barna - viszont addigra jobban összeérnek az ízek :D
10/13 A kérdező kommentje:
A magját ne felejtsétek elültetni, kinő belőle a fa.
És jövőre saját avokádót ehettek (na jó, nem :)). De a fa tényleg kinő.
2010. ápr. 21. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!