Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktatok gyönyörködni a...

Szoktatok gyönyörködni a konyhában valamin? Én most egy nagy tál vegyes husleves zöldséget nézegetek. Csupa szín!

Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 09:52
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
gyönyörü lehet...
2016. aug. 16. 20:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Valamelyik nap lecsót főztem be.Olyan szép volt a paradicsomlében a sárga és a zöld paprika.Ráadásul az üvegben is jól mutat.
2016. aug. 16. 22:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Előző este pirosribizli zselét raktam el,másnap a konyhapulton pihenő üvegekre rásütött a felkelő nap.

Csodálatos szine volt le is fényképeztem.

2016. aug. 22. 16:27
 14/15 anonim ***** válasza:

A zöldségeknek nagyon szép a metszete, ha átsüt rajtuk a fény. Pl. az uborkának vagy a paradicsomnak.

Amúgy persze, teljesen normális dolog, hogy az ételnek esztétikusan kell kinéznie. Mondjuk nekem van pár receptem, ami "ronda de finom", de mivel tudom miből vannak, és hogy egészségesek, így aztán örömmel betolom őket. :D

2016. okt. 4. 19:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindenben!

Savanyúságos tálon a sok nyáltermelő finomságokban. Étvágygerjesztő illatokban.

Egy szépséges, ropogósra pirított sült bőrös malacsültben.

Egy kosár üde zöldségben, egy csendélet.

A palacsinta "szépoldala" néha mint a ragyogó telihold!

Sütikben, tortákban.

És még rengeteg mindenben! :D

Aki szeret főzni és enni, annak csodálatos élmények születhetnek a legegyszerűbb konyhában is.

2016. nov. 30. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!