Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktatok gyönyörködni a...

Szoktatok gyönyörködni a konyhában valamin? Én most egy nagy tál vegyes husleves zöldséget nézegetek. Csupa szín!

Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 09:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen.. Szeretek szépen tálalni hétköznap is bármilyen ételt.. Mert az ember ugye először a szemével eszik. Ha úgy látom ,hogy szépen sikerült a tálalás nem csak gyönyörködök benne de leis fényképezem..
2016. aug. 16. 09:57
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Az asszony hátsójában mikor szeleteli a paprikát. :)
2016. aug. 16. 09:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Az is valami... Én is megteritek a legkisebb étkezéshez is, megadom a módját. Egy szépen kitálalt étel - a legegyszerübb is - más lesz.
2016. aug. 16. 10:08
 4/15 anonim ***** válasza:
12%
Nem, nem vagyok retardált.
2016. aug. 16. 10:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Én, amikor kiválasztom a megfelelő alapanyagot, akkor elképzelem, hogy milyen lesz készen, illetve tudom, mert nyilván nem először készítem.

Ez való igaz, hogy először a szem alapján választ az ember.

Imádom a zöldséges piacokat,eddig még bárhol jártunk, akár itthoni, akár külföldi nyaralásaink alkalmával, mindig megnézzük a helyi piacokat.

A terítés, a tálalás is nagyon fontos számomra is, még hétköznap is.

Akinek van fantáziája, és ízlése,igénye attól még nem retardált az illető...kedves utolsó !

2016. aug. 16. 11:04
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Tálalni, teríteni eszembe se jut (azért csinos, van egy általam készített nyolcszögletű asztallap, 2 bambusz alátét, sokszor virág is, mert tavasztól fagyokig mindig van virág a kertben, de a szántóföld mellett főleg... épp csak abrosz, terítő nincs és mindenki szed magának a lábasból, amennyit akar), az más.

Gyönyörködni szeretek és szoktam. A zöldségételeimet nagyon szemre is készítem. Egy vegyes zöldségleves nagyon fura lenne zöld szín nélkül (s a zöldborsó íze nélkül), de a sárgarépa színe is kell bele... Nagyon gyönyörű tud lenni a piros, sárga, zöld, fehér szín együttes használata pl. zöldséges rizsnél... Vannak nem szép, hanem igen vad színek is, lilakáposztás rántotta, ahol a tojás türkiz színben pompázik...

Manapság bármilyen szín előfordulhat nálam, galambgombaszezon van (sárga, rózsaszín, piros, zöld, fakult és élénkebb lila, sokféle barna, egészen tipikus gyilkosgalócaszín és szürkésfehér is előfordul a kalapjukon. a többségük ehető is) és a tinóruk egy része kékül, más része feketedik :D Főzés után kisebb a változatosság, de a feketedők feketék maradnak :)

2016. aug. 16. 11:28
 7/15 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hangulatos volt !
2016. aug. 16. 11:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó ízű, száraz vörösborban és a palackjában :D
2016. aug. 16. 15:08
 9/15 A kérdező kommentje:
Az is tud jól mutatni.
2016. aug. 16. 15:36
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Paradicsomom van. Ananas Noir, Gold Medal, Malakhitovaya Shkatulka... kertben sem mutatnak rosszul, de szeletekre vágva... Tessék rájuk keresni google-ben!

Egyébként még sülő kenyereket és péksütiket szeretem nézni, ha végre sikerül rávennem magam, hogy süssek valamit :)

2016. aug. 16. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!