Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan és milyen alapanyagokbó...

Hogyan és milyen alapanyagokból tudnék egyszerű, de finom hidegtálat készíteni vendégváráshoz?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Francia salàta,kukorica salàta,ràntott sajt,ràntott gomba,ràntott csirkemell,szendvics(szendvicskenyér,vaj,pick szalàmi,reszelt sajt,piros arany,fött tojàd,kovàszos uborka)

Fogpiszkàlora szurt sajt(kockàra vàgva,plusz oliva bogyo,

Sonkaszeletek felgöngyölve,

Na most itt annyi mindent leirtam,hogy nem igaz,de én a francia vagy kukoricasalàta+ràntott szelet mellett szavazok!

A recepteket a google keresön megtalàlod

2008. szept. 30. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:) Ez tök jó ötlet!
2008. szept. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!