Hogyan és milyen alapanyagokból tudnék egyszerű, de finom hidegtálat készíteni vendégváráshoz?
Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 13:20
1/2 anonim válasza:
Francia salàta,kukorica salàta,ràntott sajt,ràntott gomba,ràntott csirkemell,szendvics(szendvicskenyér,vaj,pick szalàmi,reszelt sajt,piros arany,fött tojàd,kovàszos uborka)
Fogpiszkàlora szurt sajt(kockàra vàgva,plusz oliva bogyo,
Sonkaszeletek felgöngyölve,
Na most itt annyi mindent leirtam,hogy nem igaz,de én a francia vagy kukoricasalàta+ràntott szelet mellett szavazok!
A recepteket a google keresön megtalàlod
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:) Ez tök jó ötlet!
2008. szept. 30. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!